Home Nieuws De Boer: ‘Denzel Dumfries is zichzelf niet’

De Boer: ‘Denzel Dumfries is zichzelf niet’

132
0

De speler die PSV dit seizoen al een paar keer gered heeft werd zaterdagavond flink uitgefloten door de eigen fans. Het schandalige gefluit van een deel van fans zal een 21 jarige speler niet onberoerd laten.

Ronald de Boer vindt het op zijn beurt niet heel vreemd dat de supporters van PSV zich zaterdagavond ergerden aan het spel van Denzel Dumfries. Dmfries is momenteel zichzelf niet, ziet De Boer. Denzel Dumfries stoomt toch nog altijd vol energie langs de lijn en heeft PSV afgelopen maanden al meermaals gered van puntenverlies.

Zo was het Dumfries die via een kenmerkende rush langs de zijlijn de winnende treffer in en tegen FC Groningen wist te produceren. In in en tegen Utrecht redde Dumfries met zijn scherpe interceptie een punt door de bal op Luuk de Jong voor te geven, die simpel kon inglijden.

Tijdens het thuisduel met NAC klonken er zaterdag regelmatig fluitconcerten richting Dumfries. “We hebben teruggekeken en dan begrijp je wel een beetje waar het vandaan komt”, zei de analist zondagavond bij FOX. 

“Hij neemt totaal geen initiatief. We kennen de Dumfries uit de eerste seizoenshelft. Een verademing, continu opstomen. Nu was er totaal geen initiatief. Tegen NAC was het steeds terug, telkens weer. Dat gefluit heeft natuurlijk effect op hem. Totaal geen zelfvertrouwen heeft hij nu. Zonder bal rennen, opstomen, dát kennen we van hem. Dat moet hij veel vaker doen, niet twijfelen. Hij moet zich niet gek laten maken door het PSV-publiek. Misschien is het wel zo dat-ie zó veel wedstrijden heeft gespeeld, dat het kaarsje nu langzaam uitgaat.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here