Home Nieuws De bijzondere dagen van Hirving Lozano | Van Napels naar Eindhoven, Mexico...

De bijzondere dagen van Hirving Lozano | Van Napels naar Eindhoven, Mexico is blij met terugkeer naar PSV

2649
0

Het nieuws van de transfer van Hirving Lozano naar PSV en met name het bekend worden van de wederzijdse interesse, verraste alles en iedereen. Een transfer van Lozano terug naar PSV zag niemand aankomen.

De hoofdrolspeler zelf echter wel. De Mexicaan speelde al langer met de gedachten Marcel Brands te bellen en een terugkeer bespreekbaar te maken. Lozano ondernam inderdaad actie en de rest is inmiddels geschiedenis. Lozano is weer PSV en beleefde vorige week dan ook hectische dagen toen alles in gang gezet moest worden.

PSV en Napoli diende elkaar te vinden in een stevige transfersom die door bonussen nog op kan lopen tot 15 miljoen euro. De genoemde bonussen zijn door de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League waarschijnlijk ook al geactiveerd. PSV en Hirving Lozano zijn akkoord over een contractduur van vijf jaar. Van 2017 tot 2019 speelde de Mexicaan al in het Philips Stadion, waar hij uitgroeide tot een publiekslieveling.

Ook in Mexico is de transfer van Lozano naar PSV het gesprek van de dag geweest vorige week. Lozano wordt nog altijd door miljoenen Mexicanen dagelijks gevolgd. Voetbalminnend Mexico is maar wat blij met de terugkeer van Lozano naar PSV, inclusief Daniel Reyes, die in Mexico meerdere media weet te vertegenwoordigen en Lozano in zijn PSV jaren op de voet volgde.

De redactie van PSV Inside vroeg Reyes hoe er in Mexico gekeken werd naar de terugkeer van Lozano naar PSV. Reyes blijkt zelf ook gelukkig te zijn met de transfer van Lozano naar PSV.

‘In Mexico zijn we ontzettend blij met de terugkeer van Hirving Lozano naar PSV. Dit is wel de juiste beslissing’, zegt Daniel Reyes in gesprek met PSV Inside. Alleen maar mooi is dit. Iedereen is blij in Mexico, ik ook trouwens’, aldus Reyes over de terugkeer van Hirving Lozano naar PSV.

Zoals gezegd beleefde de Mexicaan een roerige week, die in onderstaande video in beeld wordt gebracht. Van de vlucht met het privevliegtuig van Napoli naar Eindhoven, tot zijn presentatie in Eindhoven.


Vorig artikelEarnie Stewart wijst naar Ramalho en de criticasters, technische baas begrijpt niets van alle kritieken
Volgend artikelHet is na enkele weken Eredivisie meer dan duidelijk: PSV heeft een concurrent minder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in