Home Nieuws Biedingen op Johan Bakayoko lopen op richting 30 miljoen euro, PSV breekt...

Biedingen op Johan Bakayoko lopen op richting 30 miljoen euro, PSV breekt record voor Lozano

14812
0

PSV houdt alle geledingen strak bij elkaar voor de beslissende wedstrijd tegen Rangers FC. Woensdagavond rond middernacht lijkt er een heus spektakel los te komen op de transfermarkt.

PSV beleefde zelden zo’n roerige transferzomer als de zomer van 2023, die uiteindelijk in de laatste 48 uur van het window pas echt tot volle wasdom zal gaan komen. Sterker, het window zal bijkans nog gaan ontploffen voor PSV. De club predikt de rust voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar en dus zullen er net voor de wedstrijd geen inkomende dan wel uitgaande transfers worden afgehandeld.

Het zou zomaar kunnen dat Johan Bakayoko inmiddels rond is met een club uit het rijtje Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur, Brentford, West Ham United, Napoli en Burnley. Met name die laatste club is zeer serieus voor Bakayoko en bood al diverse keren op de aanvaller. Brentford daarentegen meldde zich afgelopen dagen ook voor de Belg en zou meer willen betalen voor Bakayoko, meldt Marco Timmer in en namens Voetbal International.

Het heeft er dus alle schijn van dat door de concurrentie voor Johan Bakayoko de transferbiedingen richting de 30 miljoen of meer gaan oplopen. Een transfer lijkt niet meer tegen te houden op dit moment maar PSV predikt de rust en wil niets weten van inkomende dan wel uitgaande transfers. De komst van Lozano staat op het punt van aankondigen maar ook voor Lozano geldt dat er niets wordt gecommuniceerd tot na het tweeluik tegen Rangers FC.

Er gloort wel degelijk een droomvoorhoede. Hirving Lozano op links, Noa Lang op tien, Johan Bakayoko op rechts en Luuk de Jong in de spits, met daar kort achter Ricardo Pepi. Toch lijkt een uitgaande transfer van Johan Bakayoko dichtbij te zijn. Tot op heden krijgt PSV het voor elkaar alles stil te houden.

Dat geldt ook voor het eveneens geïnteresseerde Paris Saint Germain, dat volgens de entourage van de speler 25 miljoen euro zal gaan bieden op Bakayoko na PSV – Rangers FC. Doorgaans heeft de Franse club een handje van lekken naar de media maar tot op heden lijkt alles stil te vallen door de opstelling van PSV, dat inmiddels met de pot PSV – Rangers PSV op de wedstrijddag is aangekomen.

Kortom, er wordt vuurwerk verwacht vanaf 21u vanavond met daar meteen achter het vuurwerk van het windowspektakel dat de club de komende dagen en uren te wachten staat. Waar niet meer aan te ontkomen is zijn de vele miljoenen die PSV voor Hirving Lozano zal gaan betalen. Naar verluidt ondergaat de Mexicaan woensdag de medische keuring in Eindhoven. PSV zal volgens Marco Timmer van Voetbal International het transferrecord gaan verbreken voor de Mexicaan.

De club zal inclusief bonussen meer dan 15 miljoen euro gaan betalen aan Napoli, dat in 2019 weer meer dan het dubbele aan PSV wist te betalen. Napoli betaalde in 2019 ruim 45 miljoen euro aan PSV, dat weer een deel diende af te staan aan Pachuca FC, de vorige club van Lozano. Napoli bedingt volgens de Telegraaf nu ook een doorverkooppercentage in de aanstaande deal.


Vorig artikelOplossing voor vorig jaar belaagde spelersbus Rangers FC, Rangers-trainer wijst naar organisatie PSV
Volgend artikelIbrahim Sangaré lijkt PSV te gaan verlaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in