Home Nieuws De beide vleugelposities voor PSV in Enschede: ‘Lijkt er niet op dat...

De beide vleugelposities voor PSV in Enschede: ‘Lijkt er niet op dat hij kan beginnen’

1631
0

Hoe gaat Peter Bosz zaterdagavond FC Twente bestrijden in de Grolsch Veste? Met de terugkeer van Noa Lang in de selectie kan niets worden uitgesloten want Lang geldt als topfit.

‘Je moet bij mij 100% fit zijn om te kunnen spelen’, zei Bosz vrijdagmiddag in de persruimte op De Herdgang. Daarmee verwees Bosz naar zowel Joey Veerman als Noa Lang. Rond Veerman hangt nog een vraagteken wat de wedstrijd in Enschede aangaat.

Joey Veerman raakte tijdens de interland tussen Nederland en Gibraltar geblesseerd en bleef in de rust in de kleedkamer achter. Die blessure lijkt echter mee te vallen en Veerman kan zaterdag tegen FC Twente mogelijk weer in actie komen. Of er een basisplaats in zit voor de middenvelder uit Volendam is nog enigszins onduidelijk.

Dat meldt Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad. “Er was wat zorg over een fysieke klacht van Joey Veerman, maar het lijkt mee te vallen”, schrijft de journalist. “De Volendammer werd een keer fiks geraakt, maar zijn situatie is bekeken en het lijkt er op dit moment dat hij tegen FC Twente gewoon kan bij de selectie kan zitten.”

Noa Lang zal vermoedelijk niet gaan starten maar in de tweede helft invallen voor of Hirving Lozano of voor Johan Bakayoko. “Het lijkt er niet op dat hij kan beginnen, maar hij ligt wel op koers voor een rol als invaller”, aldus het Eindhovens Dagblad over de weer topfitte Noa Lang.


Vorig artikelDe trainer van FC Twente weet wel beter: ‘Die achterhoede van PSV is nog niet echt getest in Nederland’
Volgend artikelFC Twente – PSV bleek een jaar geleden bijna de laatste wedstrijd van Ruud van Nistelrooij te zijn geweest, Fred Rutten blikt vooruit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in