Home Nieuws De avond van Jordan Teze: ‘Wanneer is het een keer klaar?’

De avond van Jordan Teze: ‘Wanneer is het een keer klaar?’

3600
2

Dramatisch verdedigen kost PSV de wedstrijd in Sevilla. Die conclusie kan met recht worden getrokken.

Schuldigen aanwijzen is niet altijd even fair in de wereld van het topvoetbal maar soms ontkom je er niet aan. Helaas speelde Jordan Teze opnieuw een zeer slechte wedstrijd, evenals kompaan Ramalho overigens want beide verdedigers lieten steken vallen die aan de nederlaag ten grondslag lagen.

De conclusies na afloop zijn soms onevenredig hard in de wereld van het topvoetbal maar voorzichtig kunnen we concluderen dat de tijd van Jordan Teze er bij PSV wel ver op zit als het over een basisplaats gaat. Dat geldt overigens ook voor Armando Obispo, die inviel en dus opnieuw zijn basisplaats verloor. Dat laatste ligt natuurlijk weer ten grondslag aan de domme rode kaart in de Kuip.

De wedstrijd in de Kuip tegen Feyenoord heeft klaarblijkelijk diepe sporen nagelaten bij Jordan Teze want het niveau wat de verdediger weet aan te tikken ligt ver onder de ondergrens om de kleuren van PSV te kunnen verdedigen. De cijfers liegen niet, zoals Twitteraccount Maät weet op te sommen. Zijn oordeel over Teze is hard te noemen maar vertolkt wel de gemiddelde mening van de gemiddelde PSV fan. Teze hoort niet meer in de basisopstelling thuis.

Het na het bedanken van de uitfans nog even naar de familie aan de zijlijn oversteken, zullen we verder maar naar het rijk der vergetelheid brengen maar echt gepast was het niet te noemen na zo’n wanprestatie.


Vorig artikelKenneth Perez wijst zwarte schaap aan na blamage tegen Sevilla: ‘Lachwekkend!’
Volgend artikelOok ‘verbijsterde’ Veerman deelt in de malaise | Middenvelder heeft moeite met het vasthouden van de concentratie

2 REACTIES

  1. Zo lopen er bij PSV nog meer spelers die Europees niet mee kunnen, maar het seizoen is voor de zoveelste keer naar de klote.
    Nu nog voor spek en bonen voor de beker als troostprijs. En eerst maar eens gaan zoeken naar spelers die de kwaliteiten wel hebben om in de defensie te spelen. Want wat er nu staat is ver onder het niveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in