Home Nieuws De arbeid van Madueke versus de arbeid van Ihattaren: ‘Op geen enkele...

De arbeid van Madueke versus de arbeid van Ihattaren: ‘Op geen enkele positie rol voor Ihattaren weggelegd’

3879
0

Mohamed Ihattaren is nog altijd een onderdeel van de PSV familie terwijl hij dat ergens eigenlijk ook niet meer is.

Ihattaren zou momenteel in Monaco zijn om zijn transfer naar Monaco af te ronden. VOoralsnog blijft het stil rond Ihattaren. De middenvelder en zijn gedrag blijven voer voor analisten. ‘Ihattaren moet goed kijken naar Noni Madueke’, vindt Marciano Vink.

Madueke maakt behoorlijk furore bij PSV terwijl zijn leeftijdgenoot apart van de selectie traint. Vink ziet oorzaken maar ook oplossingen. Tegelijkertijd is het ook interessant om te weten of Mino Raiola ook over voetbal met zijn cliënten spreekt. Over het leveren van arbeid in een wedstrijd en het aanhouden van de tactische speldiscipline. Want daarin blinkt Mo Ihattaren niet bepaald uit, ondanks dat hij nu wel fit is. En dus gebruikte Roger Schmidt regelmatig de woorden: ‘Mo moet in alles betrouwbaarder worden’.

“Zal Ihattaren gekeken hebben naar de arbeid die Madueke in een wedstrijd stopt?”, vraagt Vink zich af in De Ultieme Voorbeschouwing van ESPN. “Als je kijkt naar het voetbal en systeem dat Roger Schmidt voor ogen heeft, zie ik op geen enkele positie een rol voor Ihattaren weggelegd. Ook niet op tien, want ook Mario Götze legt er veel arbeid in.”

Vink constateert dat Ihattaren niet gecorrigeerd lijkt te worden, ook niet door zaakwaarnemer Mino Raiola. “Als je ziet dat jouw speler het lastig heeft, zo afglijdt en het niet botert met de trainer, kun je hem toch even naar je toehalen? Dan kun je zeggen: Luister, je kunt een hele hoop vinden van de trainer, maar er zit ook een hoop schuld bij jezelf. Dat is niet gebeurd, denk ik.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here