Home Nieuws De ambitities zijn duidelijk: ‘Willen gat met Ajax niet kleiner maken, we...

De ambitities zijn duidelijk: ‘Willen gat met Ajax niet kleiner maken, we willen er overheen’

631
0

In de media wordt de transferzomer van PSV hier en daar ‘Project PSV’ genoemd. De club is erg actief op de nationale en internationale transfermarkt en speler na speler wenst hier een bijdrage in te gaan leveren.

De ambities zijn dan ook duidelijk: De landstitel moet terug naar Eindhoven. Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Guus Til, Xavi Simons en Luuk de Jong vielen allemaal voor het project PSV en dus kan men in Amsterdam de borst natmaken. PSV gaat een serieuze gooi naar het kampioenschap doen. En dus zegt directeur voetbalzaken John de Jong vrijdagmiddag tegen de verzamelde media: “We willen het gat met Ajax niet kleiner maken, nee. We willen er overheen”, wordt hij geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

De blessures in de defensie ten spijt maar PSV barst van de ambitie en is er alles aan gelegen de club uit Amsterdam van de troon te stoten. “We zullen moeten kijken hoe de blessures van André Ramalho en Mauro Júnior zich ontwikkelen. Volgende week verwachten we daar meer over te weten. Ondertussen blijven we ons op de markt begeven en kijken we welke opties er zijn. Op dit moment mag er in ieder geval niemand uit de achterhoede weg.”

Ook steunpilaren als Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo blijvne mogelijk bij PSV. De Jong doet er alles aan. “We doen er alles aan om hen langer te behouden. Het scheelt dat ze nu wel weer bij de groep zijn en we dagelijks contact hebben. Ze voelen misschien dat er iets nieuws aan het ontstaan is, met de nieuwe spelers die zich nu bij ons gevoegd hebben.” Al met al is het nog twee maanden lang spitsuur voor de directeur voetbalzaken. “Tevreden kan ik pas zijn als we op 1 september een goed gevoel hebben over onze ploeg”, aldus John de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here