Home Nieuws De aanvoerder is benieuwd naar Joey Veerman: Van Ginkel voorziet mooie maanden...

De aanvoerder is benieuwd naar Joey Veerman: Van Ginkel voorziet mooie maanden voor PSV

886
0

Aanvoerder Marco van Ginkel blikt met FC Groningen en Telstar in het vooruitzicht alvast vooruit op de tweede seizoenshelft.

Het is niet zomaar gezegd dat Marco van Ginkel de komende maanden als aanvoerder PSV zal gaan vertegenwoordigen op het veld nu Érick Gutiérrez de laatste maanden zijn rol op het middenveld heeft opgeëist. Marco van Ginkel wist voor het seizoen al dat hij niet alles zou gaan spelen maar is natuurlijk op en top professional en vanuit die invalshoek bezien verwacht de eigenlijke aanvoerder mooie maanden voor PSV. In gesprek met PSV TV wordt er teruggekeken naar de eerste seizoenshelft, waarbij tal van onderwerpen en zaken voorbij komen.

Zo spreekt van Ginkel over het afscheid van zijn vriend Davy Pröpper en over de blessures van Zahavi en Ramalho maar er is ook alle vertrouwen in nieuwe successen voor PSV komende maanden. Van Ginkel prijst PSV met het snelle handelen op de transfermarkt. Joey Veerman geldt als vervanger van Davy Pröpper en daar is van Ginkel blij mee. ‘Ik ben erg benieuwd naar Joey Veerman’, laat van Ginkel weten. Ook reserve-aanvoerder Cody Gakpo komt aan het woord. Gakpo ia blij met de ontwikkeling van het team en ziet een selectie die dicht naar elkaar is toegegroeid afgelopen maanden. Bekijk onderstaande video voor het gehele interview met de beide aanvoerders.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here