Home Nieuws De aanhoudende blessures van Obispo en Mauro Júnior zijn een groot punt...

De aanhoudende blessures van Obispo en Mauro Júnior zijn een groot punt van zorg | Bosz over Mauro: ‘Ontzettend zonde’

1520
0

PSV en blessures, of liever gezegd: langdurige blessures. Het houdt maar niet op. Ook onder Ruud van Nistelrooij bleek het kommer en kwel te zijn nadat er onder Roger Schmidt een karrenvracht aan blessures waren.

Of die lijn onder Peter Bosz wordt doorgetrokken valt nog te bezien maar feit is dat PSV nog steeds met langdurige blessures te maken heeft. Met name de langdurige blessures van Armando Obispo, die afgelopen seizoen stevig door het ijs zakte met zijn spel, en Mauro Júnior zijn een groot punt van zorg te noemen.

Want ook voor Peter Bosz geldt dat hij voorlopig niet rekenen op Armando Obispo en Mauro Júnior. Beiden zijn nog steeds geblesseerd. Dat geldt ook voor Fredrik Oppegard. Het drietal kan volgens het Eindhovens Dagblad ‘nog lang niet aansluiten bij PSV’.

Naar verwachting zijn Obispo en Oppegard in de loop van de eerste seizoenshelft wel weer inzetbaar maar de centrale verdediger is dusdanig vaak geblesseerd dat een heel seizoen topvoetbal er voor Obispo niet in lijkt te zitten. Trainer Peter Bosz kan de komende acht weken in ieder geval niet rekenen op Oppegaard. Hij sluit voorlopig dan ook niet aan bij de selectie. “Obispo zou misschien iets eerder kunnen aansluiten, maar het is afwachten of dat lukt”, aldus het Eindhovens Dagblad.

Dan is daar nog het verhaal van Mauro Júnior, die ineens uit het niets onder Roger Schmidt een enorme opmars kende maar evenzo vaak lang en flink geblesseerd is. Het herstel van de Braziliaan verloopt steeds zeer moeizaam en langzaam vooral. Ook nu gaat zijn herstel lang duren.

De kans bestaat dat de Braziliaan pas laat in het kalenderjaar aansluit. Bosz vindt dat ‘ontzettend zonde’. Bosz is van mening dat de vleugelverdediger PSV goed zou kunnen helpen. Gelukkig herstellen er ook spelers. Vanuit het trainingskamp in Oostenrijk is er goed nieuws voor Guus Til, die weer gedeeltelijk aangesloten is bij de groepstrainingen. Ook Luuk de Jong en aanwinst Noa Lang zijn weer volledig inzetbaar.


Vorig artikelDe reactie van Peter Bosz na teveel vragen over vertrek Simons is goud waard: ‘Dat heb ik al 3 keer gezegd’
Volgend artikelNoa Lang wil kost wat kost kampioen worden met PSV maar wijst naar Brugge: ‘Ze vinden dat ze te weinig hebben gekregen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in