Home Nieuws De aanbiedingen stromen binnen maar PSV werkt niet mee: ‘Meerdere clubs willen...

De aanbiedingen stromen binnen maar PSV werkt niet mee: ‘Meerdere clubs willen me hebben’

30182
0

Jason van Duiven is een gewilde speler maar heeft tegelijkertijd een werkgever die niet mee werkt aan een vertrek naar een andere club.

Jason van Duiven is hot en PSV is maar wat blij dat het de jonge goaltjesdief onder contract heeft staan. De club is zuinig op haar potentiële topspits. Van Duiven lijkt dan ook nergens heen te gaan. PSV wil de talentvolle aanvaller deze zomer niet verkopen of verhuren, meldt TC/Tubantia.

Heracles Almelo was één van de geïnteresseerde clubs, maar de promovendus kan op zoek naar een andere spits want PSV houdt voet bij stuk. “Ik heb daar nog niks van gehoord”, reageert trainer John Lammers desgevraagd tegenover het dagblad uit Twente.

“Stel dat het wel zo is, dan is dat jammer en moeten wij kiezen voor een alternatief. Of we moeten het gaan oplossen met onze eigen selectie.” Van Duiven staat ook in de belangstelling van clubs als FC Utrecht en NEC.

Het is heel simpel want PSV gelooft in de capaciteiten van de jonge spits en Peter Bosz ziet een vertrek van de aanvaller dan ook niet zitten. Van Duiven is bovendien ook topscorer van Jong PSV en scoorde vorig seizoen zestien keer scoorde in de Keuken Kampioen Divisie en in het toernooi om de International Premier League-cup. Aanvoerder Luuk de Jong en miljoenenaankoop Ricardo Pepi genieten nog altijd wel de voorkeur van Peter Bosz maar Jason van Duiven zal dit seizoen wel zijn minuten gaan maken is de verwachting binnen PSV.

De speler zelf ziet alles gebeuren en wil graag stappen voorwaarts maken. “Vanuit de Eredivisie komen er mooie aanbiedingen”, aldus Van Duiven na de 1-0 zege van Jong PSV op Telstar. De achttienjarige spits maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en lijkt klaar voor een stap hogerop. “Ik wil graag minuten maken in de Eredivisie. Dat zou een mooie stap zijn.”

FC Utrecht, Heracles Almelo en NEC geven vooralsnog niet op en benaderen PSV nog steeds voor een huurdeal. Van Duiven en PSV zitten deze week nog samen om overleg te plegen over de opties en mogelijkheden voor het lopende seizoen. “Meerdere clubs willen me hebben. De keuze ligt bij mij en mijn zaakwaarnemer. Ik hoop dat PSV gewoon meehelpt. Als het zover komt, dan wordt het een verhuur. Een definitieve transfer gaat sowieso niet werken”, aldus Jason van Duiven die graag bij PSV wil doorbreken.


Vorig artikelSterk PSV middenveld | Analisten onder de indruk: ‘Ik zou kiezen voor Veerman, Schouten en Tillman’
Volgend artikelHet tegengeluid | De goede seizoensstart ten spijt: ‘PSV maakt er daar af en toe een potje van’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in