Home Nieuws De 6 vrijaf gegeven dagen voor FC Twente – PSV zijn gespreksonderwerp...

De 6 vrijaf gegeven dagen voor FC Twente – PSV zijn gespreksonderwerp geworden: ‘Onbegrijpelijk’

1471
0

PSV heeft het vizier allang en breed op Leicester City en de halve finale van het Conference league toernooi staan maar de gedachten gaan toch nog terug naar het vorige weekend.

PSV verspeelde hele belangrijke punten in Enschede en wat was met name te wijten aan de eerste fase van de wedstrijd. PSV werd weggeblazen door FC Twente en stond na 25 minuten met 3-0 achter. De ploeg van Schmidt oogde slap, vermoeid, lusteloos en besluiteloos. PSV werd overlopen en dat mag een vreemde en onbegrijpelijke conclusie worden genoemd. Er moest immers worden gewonnen om meer averij te voorkomen. PSV wist wel de rug te rechten maar meer dan een remise zat er niet in.

En dus werd er na afloop door menigeen gezocht naar oorzaken en verklaringen voor de zeer slechte start. Rik Elfrink gaf eerder deze week in één van de PSV podcasts aan dat het opmerkelijk was dat de selectie maar liefst zes dagen vrijaf kreeg midden in het seizoen en midden in een belangrijke periode. Elfrink wees op de sociale media kanalen van de verschillende spelers, die waren uitgewaaierd naar oorden als Dubai en elders.

Ook Aad de Mos heeft zo zijn mening over de zes vrije dagen die Schmidt voor een deel van zijn selectie in petto had. De Mos is kritisch over het besluit van Schmidt en zegt in gesprek met Onlinewedden24.com: “Ik denk dat de leiding van PSV het ook weggegeven heeft, de spelers hebben zes dagen vrij gekregen, onbegrijpelijk. Dat zie je ook terug, voordat ze weer in vorm waren stonden ze al met drie-nul achter. Je kunt twee dagen vrijgeven in het topvoetbal maar niet zes dagen, dus daar zet ik grote vraagtekens bij. Wat daar de bedoeling van is geweest. Is dat in het belang van PSV? Of is dit belang van Schmidt geweest om te kijken naar een nieuwe werkgever en zijn tijd daarvoor te nemen? Ik begrijp het in ieder geval niet. hebben. Dat is onbegrijpelijk. Als je ziet hoe ze spelen in Kopenhagen, hoe ze dan beginnen In Kopenhagen, in Amsterdam beginnen, in Enschede. Voor hetzelfde geld is het nul-vier. Dat had natuurlijk makkelijk gekund”, aldus Aad de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here