Home Nieuws Davy Pröpper: Veel contact met Marco van Ginkel

Davy Pröpper: Veel contact met Marco van Ginkel

27
0

Hoe beter Davy Pröpper presteert, hoe bescheidener hij voor de dag komt. De getalenteerde middenvelder is een man van de luwte. In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaat hij in op zijn goede prestaties.

“Deze groep zit goed in elkaar en dat is voor mij ook een reden om op dit moment totaal niet met een transfer bezig te zijn”, zegt Pröpper in het Eindhovens Dagblad. “Natuurlijk kan er altijd iets komen waar je geen nee tegen kunt zeggen, maar ik verwacht dit jaar gewoon bij PSV te spelen. Ik ben geen jongen die elke week in de krant hoeft te staan en vind dat ook niet zo belangrijk. Laat mij maar gewoon voetballen. Niet dat ik er helemaal niks om geef, maar ik ben liever aan het trainen of bezig met een spel met mijn ploeggenoten. Misschien past veel media-aandacht ook niet zo bij me, al ga ik het niet uit de weg. Ik weet dat ik nu speler van PSV ben en daardoor vaker in beeld kom dan bijvoorbeeld bij Vitesse. Bescheidenheid? Misschien speelt dat ook wel mee. Ik heb wel accounts op sociale media, maar ben er weinig mee bezig. Af en toe word ik aangespoord om er een foto op te zetten, maar van mij hoeft het allemaal niet zo. ”

“Het tweede jaar bij een topclub is voor velen moeilijker dan het eerste, hoor je vaak. Nou, ik ga gewoon verder waar ik gebleven was”, geeft Pröpper te kennen aan het Algemeen Dagblad. Propper ziet maar wat graag zijn vriend Marco van Ginkel terugkeren. De middenvelder zegt dat ze bijna elke week een keer contact hebben “We hebben in de jeugd samengespeeld, voelen elkaar aan en weten van elkaar wat we wel en niet kunnen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here