Home Nieuws Davy Pröpper niet ontevreden over Europees seizoen

Davy Pröpper niet ontevreden over Europees seizoen

38
0

Davy Pröpper vindt niet dat PSV al ontevreden mag zijn over het Champions League-avontuur nu enkel nog het Europaleague avontuur in het vooruitzicht heeft.

“Een derde plaats en overwinteren in de Europa League is wat iedereen al een beetje had verwacht. Als we dat halen, dan hebben we het gewoon goed gedaan”, vertelt Pröpper”Tegen Atletico Madrid hadden we kans op meer. Rostov konden we verslaan. Er zat dus meer in. Wat toen op beslissende momenten goed ging, ging nu net verkeerd. Penalty’s mis, doelpunt wel of niet goedgekeurd. Zoals ik al zei: er zat meer in. Aan de andere kant is dit wel een zwaardere poule. Bayern is van wereldklasse. Atletico is ook top, al wil ik over drie weken wel graag een puntje pakken in Madrid. En daarna Rostov verslaan.”

Pröpper tankt vertrouwen uit het feit dat PSV dinsdag tegen Bayern beter speelde dan twee weken geleden, toen in München met 4-1 verloren werd. “We zaten nu wel meteen goed in de wedstrijd. We probeerden er bovenop te zitten als ze over de middenlijn kwamen en stonden compact. Met vijf verdedigers konden we de lopende mensen van Bayern beter opvangen. Dat is het bijzondere van Bayern. In een Eredivisiewedstrijd was de tegenstander er waarschijnlijk niet doorheen gekomen, maar Bayern dwong een stuk of acht kansen af. Omdat het lang 1-1 bleef, geloofde ik wel in een resultaat. Bayern was denk ik ook wel blij toen de 2-1 er eindelijk in zat. Het zat ons tot op dat moment ook niet tegen. Bij ons doelpunt was het een aardig stukkie buitenspel. Met nog meer geluk hadden we het op een gelijkspel kunnen houden. Maar meer zat er echt niet in.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here