Home Nieuws Davy Pröpper niet blij met ‘nieuwe’ positie

Davy Pröpper niet blij met ‘nieuwe’ positie

43
1

In amper een week tijd raakte PSV 3 belangrijke middenvelders kwijt door blessures. Andres Guardado, Bart Ramselaar en Jorrit Hendrix zijn allen niet inzetbaar. Davy Propper schuift daardoor noodgedwongen ‘terug’. Propper beseft dat het noodzaak.

Door de blessures krijgt Davy Pröpper nu een rol toebedeeld als nummer 6. “Ik heb daar vaker gespeeld. Het is niet mijn ideale positie, maar dat moest nu noodgedwongen”, aldus Pröpper. Siem de Jong is wel inzetbaar, Oleksandr Zinchenko moest als middenvelder aan de bak en Davy Pröpper belandde zaterdag in Heerenveen daardoor op een andere positie. “Ik ben blij met mijn debuut, maar niet met het resultaat. We kregen de kansen om te winnen, maar ook dit hoort bij voetbal”, aldus Zinchenko in De Telegraaf.

Siem de Jong is hersteld van al zijn blessures en met name hamstringklachten. “Het komt precies op het goede moment. Aan het begin van de week had ik een beetje last van mijn lies. Ik was een beetje bang dat het stijf zou blijven, maar precies op tijd voor Rostov kwam het goed en kon ik invallen. Nu was ik klaar voor negentig minuten. Ik ben blij dat ik daar goed doorheen ben gekomen”, Siem De Jong die een volwassen en stabiele indruk maakte.

 

 


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here