Home Nieuws Davy Pröpper: ‘Er wordt wel wat verwacht van mij’

Davy Pröpper: ‘Er wordt wel wat verwacht van mij’

31
0

Davy Pröpper wil zich dolgraag revancheren voor het matige vorige seizoen, zegt hij Voetbal International. Jorrit Hendrix sprak eerder al soort gelijke woorden.

“We willen het qua resultaat in elk geval een stuk beter doen dan vorig seizoen”, aldus Pröpper. “Vooral in de competitie: langer meedoen om het kampioenschap. Het doel is uiteraard de titel winnen, dat lijkt me duidelijk. Dat we die verspeelden, heeft bij iedereen voor heel veel teleurstelling gezorgd. Maar de vakantie werkt helend en als je begint aan de voorbereiding is het wel echt helemaal weg. Dat moet ook, dit is een nieuw seizoen.”

Dit seizoen moet Pröpper een van de leiders van PSV worden. “Ja, dat denk ik wel, ik ben een van de ervaren spelers. In september word ik 26, dat is tegenwoordig oud in de Eredivisie. In het begin van mijn carrière was dit nog niet zo. Maar ik begin aan mijn derde seizoen bij PSV, dus er wordt wel wat van mij verwacht. Over die leidersrol is ook al gesproken met de trainer. Met een select groepje spelers. We zullen het met een aantal jongens op ons moeten nemen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here