Home Nieuws Davy Pröpper en Ritsu Doan fit genoeg voor trainingskamp in Marbella, eerst...

Davy Pröpper en Ritsu Doan fit genoeg voor trainingskamp in Marbella, eerst wacht Corona testronde

552
0

Davy Pröpper geldt bij PSV nog niet als een basisspeler maar wel als een belangrijk lid van de selectie.

En dus kijkt men uit naar de terugkeer van de middenvelder, die nagenoeg fit zou zijn voor het trainingskamp in Marbella in het zuiden van Spanje. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Davy Pröpper nagenoeg fot zou zijn en dus mee zou kunnen reizen naar Spanje. Dat geldt ook voor Ritsu Doan, zo meldt het ED over beide middenvelders.

Of het trainingskamp van PSV in Spanje van deze week door kan gaan, wordt maandag duidelijk schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Bij de terugkeer op de Herdgang na de winterstop wacht maandag eerst een testronde voor Covid besmettingen. Maandag zal het door de huidige corona-periode opnieuw totaal anders zijn dan anders wat de samenkomst op de Herdgang betreft.

Er dient immers eerst inzichtelijk te worden gemaakt wie er eventueel besmet is en wie niet. Eerst moet de medische staf dus aan het werk om te kunnen achterhalen via testen wie de afgelopen week misschien een besmetting heeft opgelopen. Daarna wordt uiteraard nog gekeken naar eventuele blessures en vervolgens kan er bepaald gaan worden of het winterse trainingskamp überhaupt doorgang kan vinden.


Facebook Comments Box