Home Nieuws Davy Pröpper: Al die media aandacht ben ik niet gewend

Davy Pröpper: Al die media aandacht ben ik niet gewend

10
0

In het weekblad Voetbal International geeft Davy Pröpper wat openheid van zaken over zijn eerste indrukken bij PSV. ‘PSV past beter bij mij dan Feyenoord’, zegt Pröpper.

Over de media aandacht zegt Pröpper dat hij dit niet gewend is: ‘Ik wist van tevoren niet precies wat ik van zo’n presentatie moest verwachten. Er waren aardig wat camera’s, dat had ik eerlijk gezegd niet helemaal verwacht. Het gaat allemaal wel wat anders dan bij Vitesse, maar ik laat het maar gewoon gebeuren. En na de presentatie hadden we meteen een training van tweeënhalf uur. We trainden op het trainingskamp ook al vaker behoorlijk lang, langer dan ik bij Vitesse gewend was. Maar het is niet per se veel zwaarder, we doen lekker veel met de bal.’
Zijn voormalig collega Vejonovic koos voor Feyenoord. ‘ Ieder heeft zo z’n voorkeur, het is maar net bij welke club je past. Ik denk dat PSV beter bij mij past dan Feyenoord’, besluit de nieuwe nummer 6 van PSV.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here