Home Nieuws Davy Pröpper aangewezen man voor strafschoppen

Davy Pröpper aangewezen man voor strafschoppen

10
0

Luuk de Jong neemt na de 7e misser in een serie van 11 strafschoppen voorlopig geen verantwoordelijkheid meer. Na de zoveelste misser, waar ook Locadia zijn aandeel in heeft, is het ook voor de Jong even gedaan met de strafschoppen.

“Ik ken ze ongeveer, ja, die statistieken. “Waar het aan ligt? Vertel het mij maar. Ik sta achter die bal om hem binnen te schieten. Ik heb er bij PSV in totaal nu drie gemist. Gelukkig heeft het nooit echt invloed gehad op het resultaat. Ik ga de volgende in ieder geval niet nemen, ik denk dat het voor mij tijd is om even een stapje terug te doen”, zei de PSV-captain. “Het werkt gelukkig niet door in mijn hoofd. Ik ben blij dat ik daarna alsnog tot scoren kom. Daar word ik ook op afgerekend.”
Andres Guardado en Jurgen Locadia hebben eveneens gemiste strafschoppen op hun naam, wat het verder bemoeilijkt een speler aan te wijzen die wel de rol van strafschoppen nemer op zich kan nemen. Davy Pröpper lijkt het beste alternatief de strafschoppen voor zijn rekening te nemen. De passer met zijn verfijnde traptechniek moet in staat worden geacht een penalty feilloos te nemen. De rustige en doorgaans nuchtere Arnhemmer is een speler die koelbloedig een strafschop met de juiste snelheid zuiver naar een hoek zou moeten kunnen sturen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here