Home Nieuws Davinson Sánchez nog altijd in beeld bij PSV | Ligue 1 club...

Davinson Sánchez nog altijd in beeld bij PSV | Ligue 1 club pakt door voor Sánchez en biedt negen miljoen euro

2164
0

De naam van Davinson Sánchez komt plotseling weer naar voren in de laatste week van het transferwindow. De verdediger van Tottenham Hotspur is ondertussen nog altijd speler van de Londense club, waar een vertrek naar een andere club allang een zekerheid had moeten zijn.

Davinson Sánchez geldt nog altijd als betrouwbare, goede verdediger maar ondervindt weinig interesse van andere Engelse Premier League-clubs, die de Colombiaan toch een beetje lijken te passeren. Op het zogenaamde vaste land is er volop interesse in de verdediger, die nog altijd maar 27 jaar oud is. Nu het einde van het windwow nadert, lijken de Spurs de vraagprijs voor Davinson Sánchez iets te hebben verlaagd.

Er is voor Davinson Sánchez geen toekomst meer in Londen en op dit moment zijn het niet bepaald de grootste clubs die voor hem in de markt zijn. Of PSV opnieuw een lijn uitgooit naar Davinson Sánchez en zijn management kan niet worden uitgesloten nu het einde van het window nadert. Van de andere kant bezien lijkt het onwaarschijnlijk te zijn dat PSV opnieuw een miljoeneninvestering op tafel legt voor een speler zonder noemenswaardige restwaarde. Eerder werd Jerdy Schouten immers al vastgelegd, die ook een leeftijd is dat een volgende miljoenentransfer onwaarschijnlijk lijkt.

Toch valt een transfer van Davinson Sánchez naar PSV niet geheel uit te sluiten in de laatste dagen van het window. De club wordt ook links en rechts ook weer in verband gebracht met een transfer van de Colombiaan, die nog altijd een meerwaarde in de selectie van Peter Bosz zou vertegenwoordigen.

Ondertussen zijn vanuit twee clubs concreet voor Davinson Sánchez. Het zou gaan om Olympique Lyon en Stade Rennes. Die laatste club heeft een bod van negen miljoen euro neergelegd bij Tottenham Hotspur. Dat meldt het Franse medium L’Équipe.

Tottenham zet al de gehele zomer in op een transfersom van minimaal 12 miljoen euro. Volgens L’Équipe moet er tot vijftien miljoen betaald gaan worden voor Davinson Sánchez. De 27-jarige verdediger heeft nog een jaar te gaan in Londen maar is na zes seizoenen uitgespeeld op White Hart Lane.


Vorig artikelAnalist De Boer maalt niet om alle kritiek en is lyrisch over ‘Bayern of PSG-speler’ Sangaré
Volgend artikelPSV gaat uit van vertrek Sangaré of Bakayoko, komst Lozano steeds waarschijnlijker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in