Home Nieuws Davinson Sánchez na bod van 12 miljoen euro op weg naar Spartak...

Davinson Sánchez na bod van 12 miljoen euro op weg naar Spartak Moskou

2931
0

De Colombiaanse verdediger Davinson Sánchez lijkt op weg naar een transfer naar de Russische club Spartak Moskou.

De club uit Moskou, alleen actief in eigen land, is al weken concreet in beeld om de verdediger over te nemen van Tottenham Hotspur, dat feitelijk niet eens mag onderhandelen met clubs uit Rusland.

Een concreet bod van Spartak Moskou van 12 miljoen euro lijkt er momenteel voor te zorgen dat de verdediger snel contractspeler zal gaan worden van de Russische club uit Moskou.

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt het nieuws maandagmiddag. PSV lijkt dus mis te tasten in de jacht op de gewilde verdediger. De Russische topclub heeft een bod van twaalf miljoen euro neergelegd in Londen. Volgens de transferexpert zijn de onderhandelingen in een vergevorderd stadium.

Het Eindhovens Dagblad meldde afgelopen week dat PSV serieus in de markt is voor de Colombiaanse international. Een vertrek van Timo Baumgartl zou ook ruimte un het salarisniveau gaan geven.

Vooralsnog heeft het er alle schijn van dat PSV de komende weken met André Ramalho en Jordan Teze richting de belangrijke weken gaat werken. De wens is zeker nog daar want PSV wenst rechts centraal achterin voor een flinke kwaliteitsimpuls te gaan zorgen.

Maar de club lijkt in het geval van Davinson Sánchez pas op de plaats te moeten gaan maken. Mocht de 27-jarige verdediger inderdaad voor een transfer naar Spartak Moskou kiezen, krijgt zijn carrière een totaal andere wending, vooralsnog zonder het spelen van internationale wedstrijden.


Vorig artikelReportage rond PSV – FC Augsburg | INSIDE 2 x 75 minutes of football
Volgend artikelPotentiële PSV 1 spits denkt aan vertrek uit Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in