Home Nieuws Davinson Sánchez lijkt te gaan kiezen tussen PSV en AS Monaco

Davinson Sánchez lijkt te gaan kiezen tussen PSV en AS Monaco

4978
0

De zaakwaarnemer van Davinson Sánchez heeft het druk met zijn client. De belangen zijn groot een dag voor het sluiten van het internationale window.

Sánchez wil hoe dan ook vertrekken uit Londen maar zijn zaakwaarnemer onderhandelde al meermaals met Spartak Moskou, PSV, Stade Rennes, Olympique Lyon en onderhield tevens contacten met Fenerbahce en Besiktas maar tot op heden werd er nergens een akkoord bereikt. PSV wil de verdediger alsnog dolgraag binnenhalen maar ziet dat er nog steeds grote bedragen gemoeid zijn met de komst van de Zuid-Amerikaan.

De transferbedragen en voorwaarden rond een transfer van Sánchez naar een andere club blijken nog hetzelfde te zijn als een week of vier geleden, toen Sánchez definitief uit beeld geraakt zou zijn bij PSV. Althans, dat verkondigde technisch directeur Earnie Stewart net voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Op dit moment is de zaakwaarnemer van Davinson Sánchez druk met een transfer van de verdediger naar AS Monaco. Althans, dat is de laatste lezing van de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio. Di Marzio meldde zaterdagavond ook het nieuws dat PSV in onderhandeling bleek te zijn met Napoli over de terugkeer van de aanvaller naar PSV.

PSV lijkt door te drukken in het streven een nieuwe centrale verdediger te halen, waardoor het deze week heeft geïnformeerd naar Sánchez en naar Zeno Debast.

De zaakwaarnemer van Sánchez is op dit moment in Londen om te onderhandelen met Tottenham Hotspur over een uitgaande transfer. Een transfer naar PSV is nog steeds niet van de baan.


Vorig artikelShurandy Sambo ziet geen toekomst meer bij PSV maar laat transfer naar Twente klappen
Volgend artikelTeleurgestelde Cyriel Dessers baalt van ‘wat uitspraken’ PSV’ers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in