Home Nieuws ‘Dat gat van PSV is voor een groot deel gewoon geluk’

‘Dat gat van PSV is voor een groot deel gewoon geluk’

28
0

Gerald Vanenburg heeft bepaald geen hoge dunk van het huidige PSV en ziet genoeg zwakke plekken. Ook Vanenburg vindt dat de factor geluk een grote rol heeft gespeeld.

Bij verlies in de Arena vreest Vanenburg dat PSV Ajax nog dicht in de buurt zal krijgen. “We moeten ook niet net doen alsof PSV een wonderploeg is, hè. Die tien punten voorsprong is natuurlijk een lachertje. Het geeft totaal niet de verhoudingen weer zoals die zijn”, zegt Vanenburg in het Algemeen Dagblad. “Dat gat van PSV is voor een groot deel gewoon geluk. Ik lees overal dat de competitie al min of meer beslist is, maar daar geloof ik helemaal niets van. Als Ajax wint, ligt het wat mij betreft weer open.”

“Kijk, zowel Ajax als PSV is niet meer de ploeg die het vroeger was”, vervolgt Vanenburg. “Het is de keiharde realiteit van ons voetbal. Ik heb zelf in mijn loopbaan qua prijzen de beste tijd bij PSV gehad, maar ik kijk dit seizoen veel liever naar Ajax. Die ploeg is veel avontuurlijker en dat kan zondag het verschil maken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here