Home Nieuws Dante Rigo met Sparta tegen PSV: ‘Ik wil in de toekomst terugkeren...

Dante Rigo met Sparta tegen PSV: ‘Ik wil in de toekomst terugkeren bij PSV’

130
0

Dante Rigo is een jaar lang Spartaan maar richt de blik nog steeds op zijn club PSV.

Het grote publiek kent Rigo natuurlijk van diens winnende treffer in de blessuretijd tijdens Fortuna Sittard – PSV. Rigo scoorde uit de scrimmage de winnende en werd bedolven onder de gelukwensen. Rigo is inmiddels een speler van Sparta maar heeft zijn droom om door te breken bij PSV nog niet laten varen. De verhuurde Belg begon als onbetwiste basisspeler maar verhuisde ook weer naar de bank. Inmiddels ziet het er positiever uit voor Rigo.

Rigo hoopt dat hij aankomende zaterdag speelt, wanneer PSV op bezoek komt in Rotterdam. “Dat is niet altijd het geval geweest in dit seizoen, hoewel ik de laatste periode wel regelmatig start”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

“Als je niet alles speelt, moet je louter en alleen naar jezelf kijken. Het is aan mij om hard te blijven werken, net zoals ik dat bij PSV moest doen en altijd zal blijven doen. Ik ben goed begeleid bij PSV en heb ook nu regelmatig contact met assistent-trainer Jürgen Dirkx.”

Het doel van Rigo is duidelijk: “Ik groei gestaag door en wil in de toekomst terugkeren bij PSV.” Rigo heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2020.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here