Home Nieuws Danny Makkelie: Ik ben opgelucht

Danny Makkelie: Ik ben opgelucht

36
0

Met een enigszins tegenstrijdige uitspraak heeft Danny Makkelie een punt gezet achter de discutabele wedstrijd Ajax – FC Utrecht. AD sportwereld ging in gesprek met de omstreden scheidsrechter. Niet verantwoordelijk, wel opgelucht..
U gaf Ajax die strafschop, volgens velen discutabel. Daardoor werd het gelijk en zou Ajax zo goed als zeker de titel pakken. U bent zeker wel opgelucht dat het PSV is geworden?
,,Het is mij om het even wie kampioen wordt. Eerlijk gezegd zou ik me niet verantwoordelijk hebben gevoeld voor een titel van Ajax, maar ik kan niet ontkennen dat ik een tikkeltje opgelucht ben. De storm van commotie kan gaan liggen, nu blijkt dat die penalty geen bijdrage heeft geleverd aan een titel. Clubs krijgen over 34 duels allemaal wel iets tegen en mee. Het kampioenschap hangt niet af van één bepaalde beslissing.”

Die beslissing en uw naam kwamen nog regelmatig voorbij op sociale media. Wat is er allemaal op u afgekomen?
,,Anderhalve week geleden viel er een doodsbedreiging van een PSV-fan in mijn brievenbus. Als PSV geen kampioen zou worden, zou mij en mijn familie het ergste overkomen. Sociale media is vrij ver weg, nu weten ze dus waar ik woon. Dan komt het ineens heel dichtbij. Ik leef met Bryan Smeets mee, want ik begreep dat hij ook bedreigd is. Door Ajax-fans. Het moet niet gekker worden. Een scheidsrechter die in een split second moet beslissen en een voetballer die speelt om te winnen. Ik heb aangifte gedaan. Er is met regelmaat gesurveilleerd. Ook de KNVB was heel betrokken. Ik ben op mijn hoede. Kijk, in het begin gaat die commotie nog langs je heen, maar dan wordt het vervelend. Nu moet het wel klaar zijn.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here