Home Nieuws Danny Koevermans kijkt uit naar kampioenschap

Danny Koevermans kijkt uit naar kampioenschap

74
0

Oud PSV én Sparta spits Danny Koevermans is nog steeds erg betrokken bij de club.

Koevermans is ondertussen amateurspeler in Helmond en bezoekt ieder seizoen nog een aantal wedstrijden in het Philips Stadion. “Omdat ik dichtbij woon, volg ik PSV uiteraard nog wel. Zo’n drie keer per seizoen ga ik nog een wedstrijd kijken. Binnenkort ga ik voor de eerste keer dit seizoen met mijn jongste dochter.

Ik heb nu al afgesproken met mijn beide dochters dat we dan naar het Stadhuisplein gaan voor de huldiging. Anderhalf jaar geleden kon dat niet. De politie raadde toen af om nog naar het centrum te komen. Hopelijk kunnen we dat in april of mei goedmaken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here