Home Nieuws Dankzij een jaar PSV nu eindelijk basisspeler bij Everton, club uit Liverpool...

Dankzij een jaar PSV nu eindelijk basisspeler bij Everton, club uit Liverpool erkent potentie

1734
0

Een seizoen PSV heeft de carrière van Jarrad Branthwaite meer dan goed gedaan.

Die conclusie kunnen we wel trekken als we naar de prestaties van de lange Engelse verdediger kijken. De Brit kreeg aan het begin van de voorbereiding van manager Sean Dyche te horen dat er zeker een kans zou zijn en die heeft Branthwaite dan ook gepakt.

Het Engelse medium Sky Sports ging het gesprek aan met Branthwaite, die zijn verhaal doet en dankbaar is voor een jaar PSV. Waar PSV eerder dit jaar uitsprak minder huurconstructies te willen aangaan, omdat de club daar in beginsel niet beter van wordt, pakte het geheel voor Jarrad Branthwaite en Everton nog best goed uit.

‘Toen ik tijdens de voorbereiding op de club kwam zei de manager mij dat ik hard moest trainen”, vertelt Branthwaite tegen Sky Sports. “Ik zou een kans hebben en die moest ik zelf met beide handen aangrijpen”, klinkt het.

Branthwaite werd enkele weken geleden ook nog even gelinkt aan een terugkeer naar PSV, omdat de club wederom naarstig op zoek was naar een goede centrale verdediger. Op Deadline Day werd Armel Bella-Kotchap binnen gehaald, maar wel opnieuw middels een huurconstructie.

Branthwaite is tegenwoordig basisspeler bij Everton en steekt in een goede vorm, zo wijzen zijn statistieken uit.

“De vorm van mijn leven zou je best kunnen zeggen ja. Om op het niveau van de Premier League te kunnen presteren, is een heel goed begin. Ik werk er heel hard voor om het volgende niveau te bereiken. Daar moet ik wedstrijden voor spelen en mijn vorm voor behouden”, aldus Jarrad Branthwaite, die dankzij een seizoen PSV zijn grote potentieel aan werkgever Everton kan tonen.


Vorig artikelVerwachte opstelling in Almere: Basisplaatsen voor Ramalho en Lozano, Noa Lang niet in de basis
Volgend artikelBoy Waterman keerde speciaal voor PSV terug naar Nederland: ‘We wilden helemaal niet terug’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in