Home Nieuws Dankbare Memphis over PSV en Cocu: ‘Ik blijf voor altijd PSV supporter’

Dankbare Memphis over PSV en Cocu: ‘Ik blijf voor altijd PSV supporter’

31
0

Een kind van de club. Zo kan Memphis Depay het beste worden omschreven. De topvoetballer groeide bij PSV op en werd van kind een topspeler.

De spits uit Moordrecht is PSV voor eeuwig dankbaar en voelt zich ook een echte PSV’er. Bij zijn boekpresentatie sprak de aanvaller volop over zijn verleden en over PSV.


 Voor mij was het inderdaad de ambitie om de beste speler van PSV te worden en daarna wilde ik meer. PSV paste perfect bij mijn leven en ik denk dat het zo heeft moeten zijn dat ik veel jaren in Eindhoven geweest ben. Veel mensen bij de club hadden het geduld waardoor ik me als voetballer toch kon ontwikkelen. Ik ben er gevormd en heb er de mensen ontmoet die mij hebben geholpen om te komen waar ik nu ben. Ik ben de club daar heel dankbaar voor en blijf voor altijd supporter.”

Depay heeft veel respect en bewondering voor Phillip Cocu. Depay vindt Cocu een man met kennis van zaken die volgens hem geen stemverheffing nodig heeft om zijn punt te maken. PSV is en blijft zijn club. De Nederlandse competitie volgt hij niet op de voet, geeft hij aan maar wel kijkt hij af en toe een duel van PSV. “Het is jammer dat ze het dit jaar net niet gered hebben, maar ze hebben toch een goed seizoen gedraaid en het Ajax moeilijk gemaakt. Of ik in de toekomst nog terugkeer? Dat vind ik moeilijk te zeggen, omdat ik daar nog niet over heb nagedacht. Ik ben pas 25 jaar en heb nog een heel voetballeven voor me.”


Facebook Comments