Home Nieuws Dankbare Eran Zahavi wil blijven bij de club die hem en zijn...

Dankbare Eran Zahavi wil blijven bij de club die hem en zijn gezin steunen

1118
0

Het was een bewogen week voor Eran Zahavi. De spits van PSV moest even tot zichzelf komen deze week maar kwam, zag en overwon.

Eran Zahavi besloot na afgelopen zondag al snel dat hij zeker niet wilde stoppen wat betreft dit seizoen en meldde zichzelf ook al snel weer op de Herdgang. Op het trainingscomplex van de club zag Zahavi dat er massale steun voor hem was en dat deed de spits nog meer beseffen dat opgeven geen optie was.


‘Wij blijven hier en gaan helemaal nergens heen’, postte Zahavi al vrij snel op zijn sociale media accounts. De losse flodders van Zahavi en zijn ploeggenoten op sociale media over de gebeurtenissen in Israël en Palestina kwamen even ter sprake maar wisten verder geen conflict te creëren tussen de spits en zijn medespelers.

Eran Zahavi verscheen donderdagmiddag ‘gewoon’ aan de aftrap van het 33e duel in de Eredivisie. Het was allang duidelijk voor de familie Zahavi na afgelopen zondag; de Israëliër en zijn gezin voelden zich enorm gesteund en gewaardeerd in Nederland na alle gebeurtenissen en denken er niet aan om PSV en Nederland te verlaten.

Na afloop van de winstpartij tegen PEC Zwolle sprak Zahavi zijn waardering uit over hoe de club hem en zijn gezin zoveel steun wisten te geven. ‘Het heeft ons afgelopen week erg goed gedaan alle steun en support van de club te ontvangen. Wij willen niet weg bij de club die ons zo hebben gesteund afgelopen week. In het voetbal weet je nooit zeker hoe het loopt maar wij voelen ons hier erg thuis. We zijn PSV dankbaar voor alle steun en ruimte die ze ons gegevens hebben’, aldus Eran Zahavi over de turbulente week, die hij afsloot met een fraaie kopbal.

 


Facebook Comments