Home Nieuws Dankbare en scorende Eran Zahavi verkozen tot Eredivisie speler van de maand

Dankbare en scorende Eran Zahavi verkozen tot Eredivisie speler van de maand

187
0

Eran Zahavi lijkt voor de cruciale fase van het seizoen in uitstekende vorm te verkeren.

De spits uit Israël scoort al een week of vijf op rij en beslist wedstrijden voor PSV. Zahavi scoort erop los en dat is een fijne wetenschap nu de cruciale fase van het seizoen is aangebroken. De scorende en weer topfitte Zahavi krijgt waardering van iedereen en dus is de spits uit tel Aviv vrijdag uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de Maand. De spits van PSV heeft zijn uitverkiezing te danken aan zijn drie competitiedoelpunten in maart.

De 34-jarige Zahavi was in maart goud waard door te scoren in alle drie de competitiewedstrijden: tegen Heracles Almelo (6 maart, 3-1-zege), FC Utrecht (13 maart, 0-1-zege) en Fortuna Sittard (20 maart, 5-0-zege). Daarnaast gaf hij nog een assist in het duel met Fortuna. Ook In Europa was Zahavi trefzeker voor PSV. Zo wist de spits maar liefst drie keer te scoren tegen FC Kopenhagen.

De Israëlische spits geniet met volle teugen van de vele positieve geluiden aan zijn adres na zijn blessure en de vervelende privé situatie rond het gezin van Zahavi. Hierin was de steun van de club en zijn medespelers erg belangrijk, zei Zahavi eerder.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here