Home Nieuws Dankbare Andres Guardado, van regisseur bij kampioensfeest tot massaal eerbetoon

Dankbare Andres Guardado, van regisseur bij kampioensfeest tot massaal eerbetoon

2010
4

Andres Guardado is inmiddels alweer enkele jaren speler van Betis Sevilla maar PSV zit nog altijd in zijn gedachten.

Maar de Mexicaan is PSV allerminst vergeten. Ook in Andalusie is Guardado de speler die hij in Eindhoven was en in Sevilla is de Mexicaan ook de aanvoerder van dienst geworden. De waardering voor Guardado is groot onder de PSV aanhang en dat heeft de middenvelder gedurende zijn gehele verblijf in Eindhoven gemerkt en gevoeld.

De Mexicaan veroverde twee landstitels en twee keer de Johan Cruijff schaal. De kampioenschappen en bijbehorende feesten op het Stadhuisplein waren absolute hoogtepunten voor Guarado, die dan ook geregeld en soms met een slokje op, de microfoon pakte en de liefde van de fans zo kon beantwoorden.

PSV en Andres Guardado waren van begin tot eind een uiterst succesvolle match. Al in een vroeg stadium kreeg Guardado een indrukwekkend eerbetoon vanaf de west-tribune. Maar een wand met een grote foto in het stadion viel hem later ook ten deel. Ook die geste verraste Guardado en gaf hem de warmte van een club die continue liet blijken bij te zijn met diens aanwezigheid. Het zorgt voor een innige band tussen club en speler.

Andres Guardado is zoals hij zelf steeds uit, voor altijd PSV’er en hij volgt de club nog op de voet. In de toekomst hoopt hij nog eens deelgenoot te mogen zijn van een kampioensfeest na een nieuwe landstitel. Een korte compilatie van enkele hoogtepunten van Guardado bij PSV.


Facebook Comments

4 REACTIES

  1. Darwin norges største utvalg av fotballdrakter og supporterutstyrvi har fotballdrakter fra både små og store
    klubber fra hele verden fotballdrakter salg, og i flere ulike størrelserkjøp din Shari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here