Home Nieuws Daniel Schwaab ziet kansen op basisplaats slinken

Daniel Schwaab ziet kansen op basisplaats slinken

19
0

Ziet Daniël Schwaab de bui al hangen? Mark van Bommel koos dinsdagavond, tijdens het oefenduel met Olympiakos opnieuw voor Derrick Luckassen op de plek van Daniel Schwaab.

De Duitser zat op de bank. Schwaab weet nog niet of zijn basisplaats daadwerkelijk in het geding is. Derrick Luckassen heeft veel kritiek gekregen maar is in potentie een krachtige allround verdediger. Van Bommel lijkt te geloven in de kwaliteiten van Lukassen.

“Ik voel me goed, ik ben fit. Ik heb in de voorbereiding laten zien dat ik belangrijk ben voor het elftal”, zegt hij tegen Elf Voetbal

“Als ik de kans in de basis krijg, ben ik daar blij mee. Zo niet, zal ik er zoals afgelopen seizoen alles aan doen mij in het team te knokken.”

Van Bommel gaf aan dat iedereen moet vechten en presteren om voor een basisplaats in aanmerking te komen. Daar is Schwaab optimistisch over. “Het laat zien hoe dicht iedereen bij elkaar staat. Er zit veel kwaliteit in dit team en het is niet alsof we maar elf goede spelers hebben. We hebben een hoop goede opties. Dat is moeilijk voor de coach. Maar we krijgen allemaal de kans om ons te laten zien. Iedereen krijgt minuten.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here