Home Nieuws Daily Mirror: ‘Bergwijn opnieuw op de radar bij United, PSV vraagt 46...

Daily Mirror: ‘Bergwijn opnieuw op de radar bij United, PSV vraagt 46 miljoen euro’

181
0

Steven Bergwijn mag dan geblesseerd zijn maar de aanvaller staat klaarblijkelijk nog steeds in de belangstelling van de grote clubs.

In Engeland is zijn naam nog altijd niet uit de dagbladen verdwenen. Volgens The Daily Mirror staat Bergwijn opnieuw nadrukkelijk op de radar van Manchester United. Daarbij wordt wel een kanttekening gemaakt want Bergwijn zou uitgesproken hebben alleen interesse te hebben in een overgang naar United als de rijkste club op aarde zich plaatst voor de Champions League, weet The Daily Mirror.

Bergwijn wordt niet voor het eerst in verband gebracht met United. Hoewel hij in augustus nog een contract tot medio 2023 tekende bij PSV, wordt het steeds aannemelijker dat hij na dit seizoen een nieuwe stap zet. Het maakt de verschillende grote clubs in Europa dus weinig uit dat de prestaties van de snelle aanvaller al wel enkele maanden stokken.

Scouts van United zaten dit seizoen al meermaals op de tribune voor Bergwijn, die momenteel herstelt van een spierblessure. Mocht het van een transfer komen, dan verlangt PSV naar verwachting zo’n 46 miljoen euro, schrijft de krant over de vergoeding die PSV zou willen hebben.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here