Home Nieuws Daily Mail: Milan, Leipzig, Lille en Leicester City willen ’17 miljoen euro...

Daily Mail: Milan, Leipzig, Lille en Leicester City willen ’17 miljoen euro target’ Noni Madueke

1505
0

Het Engelse The Daily Mail meldt dinsdagmorgen dat PSV snel biedingen kan verwachten op toptalent Noni Madueke.

Tal van Europese clubs jagen op het jonge talent van PSV. Het bijzondere traject wat Madueke wist af te leggen inspireert inmiddels meerdere jonge Engelse topspelers. Madueke timmert geleidelijk aan de weg in Eindhoven en werd inmiddels al geselecteerd voor Jong Engeland.


Met name de doeltreffendheid van Madueke is opvallend te noemen. Tal van clubs worden inmiddels concreet met Madueke in verband gebracht, zo meldt het Engelse medium. Lille, Leicester City, AC Milan en RB Leipzig zouden de ontwikkeling van het talent nauwgezet volgen.

Madueke is pas negentien jaar jaar oud maar heeft al de interesse van Arsenal, Celtic, Crystal Palace, Leeds United en Bayern München weten te wekken. Ook klopte Spurs opnieuw bij hem nadat de winger daar al actief was.

The Daily Mail volgt de ontwikkelingen van de jonge Madueke op de voet en meldt nu dat Lille, Leicester City , AC Milan en RB Leipzig concreet belangstelling hebben voor Madueke. Er wordt ook al melding gemaakt van een mogelijke transfersom voor het transfertarget van PSV. De krant uit Londen denkt dat Madueke inmiddels 17 miljoen euro moet opleveren alvorens PSV toestemming zou geven om te mogen onderhandelen.

Madueke is al 3 jaar actief in Eindhoven en maakte vorig seizoen zijn debuut voor de hoofdmacht van PSV. Na inmiddels 33 wedstrijden wist hij negen keer te scoren en gaf hij acht assists.

De manager van Leicester City, Brendan Rodgers, is al jaren fan van Madueke. Hij probeerde de aanvaller in 2018 naar Celtic te halen, waar hij op dat moment nog actief was. Madueke wordt in Engeland een grote toekomst voorspeld.