Home Nieuws Critici wijzen naar Raiola na ‘gesol’ met Ihattaren: ‘Het is interessant om...

Critici wijzen naar Raiola na ‘gesol’ met Ihattaren: ‘Het is interessant om te zien wat Raiola doet met Ihattaren’

9962
0

Het is nog altijd stil rond Mo Ihattaren. Althans, stil wat zijn afwezigheid en de reden daarvan zou zijn.

In Italiaanse media is Ihattaren inmiddels dagelijks onderwerp van gesprek. Het komt immers niet vaak voor dat een professionele voetbalspeler afwezig is zonder dat de oorzaak of oorzaken over die afwezigheid bekend zijn.

Ook in Nederland is de begaafde nummer toen onderwerp van gesprek maar niemand lijkt te weten waar Ihattaren zich weet te begeven. Inmiddels is het een trieste tot droevige situatie aan het worden want het woord spoorloos is inderdaad van toepassing op Ihattaren.

Ondertussen heeft iedereen een mening over het nog altijd jonge toptalent. Zo ook Henk Spaan die wat meer informatie lijkt te hebben. Spaan wijst naar zaakwaarnemer Mino Raiola, die toch nog altijd de begeleider van Ihattaren is.

“Raiola kan hem niet bereiken. Hij wil zijn oudste broer niet zien. Mo schijnt in Eindhoven te verblijven bij zijn schoonfamilie en niet meer te trainen. ‘Il semble avoir sombré dans une profonde dépression’. Het zou lullig zijn om Raiola de schuld van deze depressie te geven.”, begint Spaan bij Het Parool.

Henk Spaan denkt dat de rol van de zaakwaarnemers Raiola en Fortes Rodriguez toch enigszins discutabel is geweest. Spaan ziet een vorm van ‘gesol’ met Ihattaren, wat de jongeling niet goed gedaan heeft.

“Maar het gesol met Ihattaren – die onlangs nog zeker wist voor Monaco te gaan voetballen, daar ook naartoe was gevlogen vanuit Eindhoven, om vervolgens in Genua als huurling te belanden bij een club die hij na Juventus en Monaco als ‘klein’ zal hebben ervaren – is deerniswekkend”, schrijft Spaan met een toch beschuldigende vinger richting zaakwaarnemer Mino Raiola.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here