Home Nieuws Criticaster Erben Wennemars weinig onder de indruk van Jong PSV: ‘Lamlendig’

Criticaster Erben Wennemars weinig onder de indruk van Jong PSV: ‘Lamlendig’

1806
0

Jong PSV weet langzaam de International Premier League Cup te betoveren en veroveren maar niet iedereen is onder de indruk van Jong PSV.

Schaatser en voormalig FC Zwolle commissaris Erben Wennemars volgt het voetbal in Nederland op de voet en is geregeld te gast bij de noordelijke clubs van de Eredivisie. Ook onderhoudt de sportman nauwe contacten met Arjen Robben. Sterker nog, Wennemars is groot fan van Arjen Robben.

Robben geldt in Nederland als FC Groningen man en PSV man. De 96-voudige international heeft immers een tijdje bij PSV gespeeld. Wennemars vindt dat er wel wat meer naar de mentaliteit van de inmiddels gepensioneerde voetballer mag worden gekeken.

In een interview met Helden geeft Wennemars aan: “Arjen komt weleens over de vloer bij ons, is een zeer goede vriend van mijn vader en ze delen hun passie voor hardlopen. Geniale voetballer was hij. Ik denk dat er maar weinig profvoetballers zijn die de topsportersmentaliteit hebben die Robben had.”

Laatst was Wennemars te gast bij een training van Jong PSV maar dat bleek Wennemars niet echt te bevallen: “Ik zag jongens van Jong PSV die heel lamlendig hun warming-up aan het doen waren. Ik dacht: kom op, je speelt bij PSV! Er stond ook nog eens een trainer bij die niets zei van dat gedrag. Nou dan was Arjen Robben toch echt van een andere slag”, aldus Wennemars.


Vorig artikelTaylor Booth | Voormalig FC Bayern toptalent op de radar van PSV | Skills in video
Volgend artikelDe Engelse top | Geen partij voor Jong PSV: Op weg naar de finale

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in