Home Nieuws Crisis Sevilla wordt per week groter, Marokkaanse WK keeper en andere spelers...

Crisis Sevilla wordt per week groter, Marokkaanse WK keeper en andere spelers uiten vertrekwens

2992
0

Het zijn hoogst ongebruikelijke tijden voor Sevilla FC. De komende tegenstander van PSV in de Europa League staat er erg slechts voor in La Liga.

Degradatie en degradatieplaatsen is dat wat in zicht is in het rood-witte gedeelte van de stad. EN dat is ongebruikelijk te noemen voor Sevilla. Afgelopen weekend verloor de club opnieuw 2 punten, naast de vele blessures en ontevreden spelers die weg willen bij de geplaagde club. Ook zijn er strubbelingen tussen de trainer en de technisch directeur dus het is crisis met een hoofdletter C voor Sevilla.

Dan is daar nog het succesverhaal van de keeper van Marokko, die zich door het WK flink in de kijker wist te spelen bij andere clubs in Europa. Bounou, de doelman van Marokko, staat nu nog onder contract in Sevilla maar daar komt met ingang van de winterse transferperiode hoogstwaarschijnlijk verandering in. Volgens ‘transferspecialist’ Fabrizio Romano wordt hij namelijk begeerd door zowel Bayern München als Manchester United.

Vervolgt Bounou zijn carrière daadwerkelijk in Duitsland, kan Sevilla ook nog op zoek naar een nieuwe eerste doelman die kwalitatief goed genoeg is voor het niveau wat men nastreeft. In december trok sterspeler en voormalig Real Madrid middenvelder Isco de Sevilla deur al achter zich dicht en Spaanse media verwachten dat in januari meerdere spelers zijn voorbeeld zullen volgen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here