Home Nieuws Crisis of geen crisis, het ED meldt dat de spanning bij PSV...

Crisis of geen crisis, het ED meldt dat de spanning bij PSV intern om te snijden is

6340
0

PSV stevent af, nee zit al letterlijk in een stevig gevecht met AZ en Ajax om de tweede plaats.

PSV stevent af op Conference League voetbal, is ondertussen de mening van vele PSV fans. Er is ook een deel van mening dat Spakenburg niet verslagen zal gaan worden en dat Conference League voetbal niet eens gehaald zal gaan worden. Dat valt uiteraard allemaal nog te bezien. Niet alles is slecht te noemen, zoals ook niet alles goed is als de club wel bovenaan had gestaan. Wel mogen dus de alarmbellen afgaan, is Aad de Mos van mening over de situatie bij PSV.

Die alarmbellen zijn wellicht al afgegaan. Intern is ‘de spanning soms om te snijden’ bij PSV, zo stelt het Eindhovens Dagblad. De druk op trainer Ruud van Nistelrooij neemt daardoor toe, stelt de krant vast. ‘Van Nistelrooij kent alle mechanismen die bij PSV horen en weet en voelt dat de druk momenteel toeneemt’, constateert het Eindhovens Dagblad.

Volgens de regionale krant is er momenteel weinig lijn te herkennen in het spel van PSV. ‘Extern ontstaat dan ergernis en intern is de spanning soms om te snijden. Voor de coach was het eerder dit seizoen al crisis na de remise bij Fortuna Sittard en dat zal nu niet anders zijn. Wie bij PSV dertien punten laat liggen in uitwedstrijden tegen de onderste vijf teams, moet van goede huize komen om te overleven en excelleren op andere fronten. Voor dat laatste zijn momenteel erg weinig aanknopingspunten bij PSV”, is het ED stellig.

Toch is er nog van alles te winnen voor PSV dit seizoen. Een sterke serie wedstrijden tot competitiewedstrijd nummer 34 kan licht brengen in de duisternis. Een gewonnen bekerfinale kan dat ook omdat plaatsing voor de Europa League dan een feit is. Een veroverde tweede plaats kan ook licht brengen in de duisternis. Maar zoals gezegd kan PSV ook vierde worden. Het Eindhovens Dagblad verwacht dat de positie van Ruud van Nistelrooij dan ‘flink onder druk komt te staan’ omdat ‘geen mens in Eindhoven’ zit te wachten op Conference League-voetbal.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here