Home Nieuws Coulance voor ‘professionele’ Sam Lammers: ‘Daar heb ik respect voor’

Coulance voor ‘professionele’ Sam Lammers: ‘Daar heb ik respect voor’

2070
0

Of PSV en Sam Lammers een keihard conflict hebben, is lastig in te schatten.

Of er sprake is van een strijd tussen PSV en het kamp Lammers valt ook nog te bezien maar Roger Schmidt heeft in ieder geval respect voor de spits. De Duitse trainer toont duidelijk coulance voor de muitende Lammers en diens zaakwaarnemer. Ondertussen blijft het vanuit Italië stil rond de spits van PSV. Er lijkt geen verhoogd bod aanstaande van Atlanta Bergamo.

Het praatje van Roger Schmidt over Sam Lammers zal bij de achterban van de club niet helemaal goed vallen maar vanuit de coach gezien is het niet wonderlijk dat er met respect over Lammers wordt gesproken.

Schmidt maakt in ieder geval ook een statement door Lammers gewoon in de wedstrijdselectie op te nemen voor het duel in Groningen. De spits zou in gesprek zijn met Atalanta, maar de bedoeling is dat hij zondag ‘gewoon’ meereist naar Groningen.

“Ik heb met hem gesproken en misschien wil hij de club verlaten. Hij heeft wel een hele goede voorbereiding gehad. Ik heb er geen enkele twijfel over dat hij kan spelen tegen Groningen. Hij is een professional en daar heb ik respect voor.”

Sam Lammers zou al een mondeling akkoord hebben met PSV over contractverlenging, maar zaakwaarnemer Fazeli heeft duidelijk andere plannen met Sam Lammers. De zaakwaanemer weigert vanuit Duitsland nog steeds iedere vorm van commentaar te geven tegenover de redactie van PSV Inside over de gang van zaken rond zijn client Lammers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here