Home Nieuws Corriere dello Sport: Feyenoord aast op Mo Ihattaren, Juventus zit met vragen

Corriere dello Sport: Feyenoord aast op Mo Ihattaren, Juventus zit met vragen

2039
0

Mo Ihattaren houdt de gemoederen in Italië nog altijd bezig.

In en rond Genua zijn er louter vraagtekens over het hoe en waarom rond de middenvelder, die vandaag weer een teken van leven wist te geven. Het heeft er alle schijn van dat de middenvelder weer aan het trainen is geslagen en dus weer plannen heeft om snel fit te geraken. Echter een entree bij Sampdoria lijkt er niet in te zitten, als we Nederlandse en Italiaanse media moeten geloven.

Sampdoria en Ihataren zijn op elkaar uitgekeken, zoveel lijkt zeker. Zijn eigenlijke werkgever Juventus laat vooralsnog weinig los over de situatie van de middenvelder maar net als in Genua wordt er ook in Turijn nauwlettend gadegeslagen wat er allemaal speelt rond de middenvelder. Italiaanse media weten te melden dat men bij Juventus ook vragen heeft over de situatie rond de in Nederland verblijvende middenvelder. In Genua bij Sampdoria is men niet te spreken over het gedrag van Ihattaren. Zelfs Massimo Ferrero, de flamboyante voorzitter van Sampdoria, krijgt het niet voor elkaar contact met Ihattaren te krijgen, weten media als La Gazetta Dello Sport en Corriere dello Sport te melden.

Een ander gerucht over Ihattaren doet momenteel ook de ronde in Italie. Corriere dello Sport schrijft over de toekomst van Ihattaren na de winterstop. Het Italiaanse medium linkt Ihattaren aan Feyenoord. De Rotterdamse club zou op een huurovereenkomst met Ihhataren azen. Het lijkt niet meer dan een Italiaans gerucht te zijn maar zeker het vermelden waard. Verwacht wordt dat Ihattaren na de winterstop een weloverwogen besluit over zijn toekomst zal nemen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here