Home Nieuws Corona verpest oefenduel tussen PSV en VV UNA; Amateurs verlaten de Herdgang

Corona verpest oefenduel tussen PSV en VV UNA; Amateurs verlaten de Herdgang

375
0

Corona zette vrijdagavond een streep door het duel tussen PSV en VV UNA.

De amateurs van VV UNA zouden vrijdagavond een droomoefenduel tegen PSV spelen maar de avond pakte totaal anders uit.

Corona zette een streep door het duel. Eén van de spelers legde namelijk een positieve coronatest af, waardoor het oefenduel is afgelast: de gehele voltallige PSV-selectie speelde in plaats daarvan een onderling duel.

Volgens het Eindhovens Dagblad kreeg de speler in kwestie het slechte nieuws in de bus te horen en is naar huis gegaan, terwijl de overige spelers met de bus terug naar Zeelst gingen.

De trainer van UNA, oud-prof Harrie Gommans, is vol ongeloof. “Hoe nu verder? Dat is de grote vraag”, reageert Gommans tegenover het Eindhovens Dagblad. “We hopen snel antwoorden te krijgen. Moeten we nu allemaal in quarantaine?”

Voorzitter Peter Smetsers hoopt vooral dat de speler in kwestie niemand heeft besmet. “Het is nu vooral belangrijk om de schade te beperken. We kijken hoe we de zaak onder controle kunnen houden en risico’s kunnen vermijden. Als UNA-speler tegen PSV spelen is een hoogtepunt wat je normaal gesproken niet hebt, dat verdampt dan op het laatste moment”, aldus de voorzitter.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here