Home Nieuws Corona doet opnieuw intrede: Philipp Max Max test positief

Corona doet opnieuw intrede: Philipp Max Max test positief

393
0

De lange lijst afwezigen is geen fijn gegeven in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse maar Roger Schmidt weet dat hij moet roeien met de riemen die hij heeft.

Na maanden zonder Corona heeft de wereldwijde pandemie helaas ook weer in de PSV selectie haar intrede gedaan. Philipp Max heeft namelijk positief getest op corona en is zaterdag niet inzetbaar in het thuisduel tegen de ploeg uit Arnhem. Dat betekent opnieuw puzzelen voor Roger Schmidt.

De thuiswedstrijd tegen Vitesse is de eerste wedstrijd van negen belangrijke wedstrijden in vijf weken. Het betreft een behoorlijk vol programma dus, maar daar maakt Roger Schmidt zich geenszins druk om. Sterker nog, de Duitse coach acht zijn team klaar voor de belangrijke weken. “We kijken nu eerst naar morgen, naar de wedstrijd tegen een lastige tegenstander.”

PSV mist zaterdag tegen Vitesse Eran Zahavi, Jordan Teze, Cody Gakpo, Noni Madueke, Philipp Max, Ryan Thomas en Richard Ledezma. Daar staat de rentree van onder meer Davy Pröpper tegenover. De wedstrijdselectie zal tegen Vitesse bestaan uit zeventien spelers. Schmidt: “We kunnen maar met elf spelen en vijf reserves inbrengen, dus dat is genoeg.

“Natuurlijk is het niet makkelijk, maar in de laatste wedstrijden misten we ook veel spelers en hebben we toch laten zien dat we kwaliteit kunnen leveren. Het is ook een kans voor anderen, om zichzelf te laten zien. Ze kunnen opstaan en status in ons team krijgen. Ik heb dat bij Érick Gutiérrez en Mauro Júnior ook gezien de laatste wedstrijden”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here