Home Nieuws Contractverlenging op 18e verjaardag is enige juiste stap voor volgende PSV parel

Contractverlenging op 18e verjaardag is enige juiste stap voor volgende PSV parel

541
0

De halve Premier League zit achter hem aan maar voor toptalent Noni Madueke is er maar één club waar hij zijn nabije toekomst ziet.

Madueke ziet PSV als enige optie om zijn nu al bijzondere carrière voort te zetten. Het Engelse toptrainer, die vandaag zijn achttiende verjaardag viert, legt uit waarom hij heeft bijgetekend. ‘Ik ben met grote sprongen vooruitgegaan en dit nieuwe contract is een prachtige volgende stap’, zegt de jonge aanvaller op de website van PSV. ‘Het zorgt voor nog meer motivatie om iedere dag het beste uit mezelf te halen.’


Madueke debuteerde afgelopen weekend tegen FC Groningen in de basiself. ‘Dat was een bijzonder moment natuurlijk’, zegt de Engelse jongeling. ‘Sinds ik hier ben, merk ik aan alles dat dit de beste plek is om me te ontwikkelen. Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld hier langer te blijven. Tot nu toe is PSV een succesverhaal en ik weet zeker dat er hier nog veel mooie momenten gaan komen’, aldus Madueke over zijn nieuwe fase bij PSV.

PSV voorziet voor de komende jaren soortgelijke trajecten voor andere toptalenten die bij grote Europese topclubs niet of nauwelijks aan de bak komen. Met Madueke levert de PSV jeugdopleiding de volgende parel af aan de hoofdmacht. Het is de laatste jaren een komen van toptalenten en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen.

https://youtu.be/_NUwLI0HACk


Facebook Comments