Home Nieuws Contractverlenging Ihattaren: ‘Het is een beetje een mysterie’

Contractverlenging Ihattaren: ‘Het is een beetje een mysterie’

3126
0

Geen enkele PSV fan twijfelt eigenlijk over de toekomst van Mo Ihattaren bij PSV.

De algehele verwachting is dat de talentvolle middenvelder zijn contract zal gaan verlengen maar volgens Marco Timmer van Voetbal International hangt er een zweem van mysterie rond de toekomst van Ihattaren.


In het zondagmorgen programma van het weekblad spraken presentator Kees Jansma en Marco Timmer over de toekomst van Ihattaren bij PSV. Timmer stelt dat de contractverlenging van Ihattaren bij PSV wat twijfels weet op te roepen nu die handtekening nog steeds niet gezet is.

Timmer zegt dat aanvoerder Denzel Dumfries zijn contract waarschijnlijk eerder zal verlengen in de vorm van het zetten van een handtekening dan bij Mo Ihattaren het geval is.

‘Het is een beetje een mysterie, PSV is er al heel lang mee bezig’, zegt Timmer over de situatie. De VI journalist vergelijkt daarbij de situatie rond Cody Gakpo. De aanvaller verlengde onlangs zijn contact tot en met 2025 zonder enige vertraging en consternatie.

Timmer houdt rekening met het feit dat de situatie rond Ihattaren toch nog anders zou kunnen gaan uitpakken dan op de burelen van het Philips Stadion gewenst is. De journalist refereert daarbij aan de woorden van Ihattaren, die nog steeds niet zou zeggen: ‘ik blijf bij PSV’.

Timmer sluit daarom niet uit dat er in dat geval sprake zal zijn van het verkopen van Ihattaren in de zomer van 2021.


Facebook Comments