Home Nieuws Contractnieuws: PSV wil Hedwiges Maduro naar Eindhoven halen

Contractnieuws: PSV wil Hedwiges Maduro naar Eindhoven halen

8540
0

Opmerkelijk contract alsmede transfernieuws. PSV heeft ESPN analist Hedwiges Maduro in beeld om de PSV gelederen te gaan versterken.

De club hoopt Hedwiges Maduro naar Eindhoven te halen, melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad over de voormalig Oranje international. Maduro is in beeld om bij PSV een technische rol in te vullen. Hij is nu nog hoofdtrainer van Almere City O21. PSV ziet in ieder geval potentie in de huidig ESPN analist.

Wat de rol van Maduro in Eindhoven precies moet gaan inhouden is vooralsnog onduidelijk maar de club heeft hem wel al langere tijd in het vizier, weten zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad te melden. Maduro kon ook al naar FC Groningen, dat in hem een mogelijke assistent van Frank Wormuth zag, maar hij weigerde de voorgelegde rol. Maduro is naast trainer ook analist bij ESPN.

Hoe Maduro op het nieuws reageert is nog niet bekend maar recent zei de analist en trainer van Almere City: “Mijn volgende stap is het behalen van het UEFA Pro-diploma, nu kom ik in een fase dat ik keuzes moet maken om eventueel ergens assistent-trainer te worden. Er zijn veel clubs die belangstelling hebben. Dat is zeker mooi, ja”, zei Maduro onlangs bij RTL7. “Ik ben aan het kijken wat ik wil. Ik ben tevreden bij Almere City, waar ik ook bij het eerste elftal werk. Ik wil ook met hen in gesprek. Ondertussen kijk ik naar wat er voorbij komt”, aldus Hedwiges Maduro.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here