Home Nieuws Connectie Stewart? Amerikaans international Taylor Booth op lijstje PSV: ‘Ik was ook...

Connectie Stewart? Amerikaans international Taylor Booth op lijstje PSV: ‘Ik was ook onder de indruk’

2669
0

Het einde van het lopende seizoen nadert en dus komen de geruchten over volgend seizoen langzaam op gang. Versterking is immers gewenst, evenals verversing.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en dus nieuw bloed gewenst. Soms staan er uit het niets spelers op waar niemand rekening mee hield. Dat geldt ook voor FC Utrecht middenvelder Taylor Booth. Deze week werd bekend dat Booth op de radar bij PSV staat. De jonge talentvolle middenvelder is inmiddels Amerikaans jeugdinternational en dus richten we ons ook op Earnie Stewart, de nieuwe technische baas van PSV.

PSV heeft immers weer een technisch directeur aan boord en dat mag met recht goed nieuws worden genoemd. Gezien de afkomst en het verleden van Earnie Stewart mag met recht worden aangenomen dat er een connectie tussen Earnie Stewart en Taylor Booth tot stand is gekomen, die mogelijk in het voordeel van PSV kan uitpakken op moment dat de interesse in de middenvelder doorgezet gaat worden.

Taylor presteert en meer dan naar behoren ook. En dus wordt PSV genoemd als club die Taylor Booth van FC Utrecht in de gaten houdt. Aad de Mos is wel te spreken over de 21-jarige Amerikaan en adviseert PSV door te pakken voor Booth.

“Een jongen die jong is, een goede basistechniek heeft, hij heeft bij Bayern München gespeeld. Wellicht een goede zaakwaarnemer die dat rondbazuint”, zegt de analist in de podcast Twee Viertje. De afgelopen wedstrijden ontbrak Booth bij FC Utrecht door een blessure. “Ik wil hem nog wel een paar keer zien, maar ik was ook onder de indruk van zijn spel, zeker in de beginperiode van Silberbauer bij Utrecht”, klinkt het.

“Ik wil hem eerst nog een paar wedstrijden bij Utrecht zien om te kijken of hij die stap naar PSV kan maken”, oordeelt De Mos. Naast PSV zijn ook clubs uit Italië, Spanje en België geïnteresseerd in de Amerikaans jeugdinternational. Bekijk in onderstaande video de kwaliteiten en skills van Taylor Booth:


Vorig artikelSituatie Jordan Teze en Armando Obispo: Een zomers vertrek lijkt in de maak
Volgend artikelDe dag van Cody Gakpo op Anfield doet denken aan reactie Ten Hag na de bekerfinale

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in