Home Nieuws Conflict Guardado en PSV in aantocht?

Conflict Guardado en PSV in aantocht?

16
0

Andres Guardado heeft openlijk een reactie gegeven op het feit dat de Mexicaan definitief niet aan de Olympische Spelen zal deelnemen. Het heeft er alle schijn van dat Guardado PSV verantwoordelijk houdt voor het niet kunnen deelnemen aan de Spelen in Rio.

Volgens PSV is er nooit een officieel verzoek uit Mexico gekomen om Guardado vrij te geven. ‘PSV heeft drie maanden geleden al een standpunt ingenomen en dat is één eindtoernooi per zomer’, zo stelde men onlangs. Toch lijkt de club niet helemaal vrijuit te gaan. Marcel Brands wist eind april met een glimlach te melden dat als PSV kampioen zou worden, Guardado zeker kon aankloppen om af te reizen. Nu wordt er dus ontkent dat de club een verzoek heeft ontvangen en er überhaupt al geen sprake kan zijn van 2 deelnames aan een zomers eindtoernooi.
De tegenstellingen zijn opmerkelijk te noemen. Guardado lijkt momenteel erg teleurgesteld te zijn en heeft het gevoel dat PSV hem van de Olympische Spelen heeft afgehouden. ‘Het was mijn droom die PSV mij niet heeft laten waarmaken’, zegt Guardado tegen ESPN. Naar eigen zeggen heeft hij tevergeefs geprobeerd PSV te overtuigen. Er lijkt een vaag schimmenspel van ‘wel of niet’ te zijn ontstaan tussen club en speler; iets wat niet past bij de kernwaarden van de club.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here