Home Nieuws Concrete belangstelling voor Ritsu Doan, PSV gaat voor fors hogere transfersom

Concrete belangstelling voor Ritsu Doan, PSV gaat voor fors hogere transfersom

3465
0

Ritsu Doan zal PSV niet voor een appel en een ei gaan verlaten. De Japanner zou weleens de eerste speler kunnen gaan worden die de club zal gaan verlaten.

De belangstelling voor Doan is inmiddels serieus te noemen. Doan staat net als vorig jaar na een goed seizoen in de zware Bundesliga opnieuw in de belangstelling van het Duitse 1. FSV Mainz 05. De zaakwaarnemer van Doan zegt dat er nog geen akkoord is tussen Doan en Mainz maar het heeft er inmiddels alle schijn van dat er wel degelijk gesprekken plaatsvinden tussen het management van de Japanner en de Duitse club.

Doan is niet meer de speler die erbij hangt maar is inmiddels een volwaardig selectielid die wekelijks zijn bijdrage heeft. Doan scoort, geeft assists en onvermoeibaar. Dat resulteert in interesse die momenteel concreet te noemen is. Meerdere buitenlandse clubs volgen de verrichtingen van Doan. PSV nam Doan voor 7,5 miljoen euro van FC Groningen maar op dit moment ligt zijn waarde fors hoger. Het Eindhovens Dagblad denkt dat Doan PSV miljoenen euro’s kan gaan opleveren.

De opleving van Doan is wel degelijk te danken aan Roger Schmidt, die Doan veel vertrouwen en ook speeltijd wist te geven. De cijfers van Doan zijn inmiddels prima te noemen. PSV en Doan zijn in ieder geval tot de zomer van 2024 aan elkaar verbonden. Doan scoorde voor PSV twaalf goals en gaf zes assists in 62 officiële wedstrijden. Dit seizoen kan Doan ook uitstekende cijfers overleggen. Doan speelde 37 wedstrijden, scoorde tien doelpunten en gaf drie assists in alle competities.


Facebook Comments Box