Home Nieuws Concret voorstel Olympiakos voor Eran Zahavi, Israelische spits gelooft nog in prijzen...

Concret voorstel Olympiakos voor Eran Zahavi, Israelische spits gelooft nog in prijzen met PSV

481
0

Eran Zahavi lijkt niet te willen opgeven. De spits kan vertrekken uit Eindhoven maar voorziet toch nog succes met PSV dit seizoen.

Dat lijkt momenteel de lezing te zijn van wat er allemaal speelt rond Zahavi. De Israëlische spits staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Griekse club Olympiakos maar lijkt toch in Eindhoven te willen blijven.

Eran Zahavi heeft van Olympiakos inmiddels een aanbieding gekregen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De club uit havenstad Piraeus is zeer concreet in de markt voor de spits uit Israël, die wel nog dolgraag in zijn thuisland voor PSV wil uitkomen als de club volgende maand afreist naar Tel Aviv voor het Conference League toernooi. Los daarvan wil Zahavi ook prijzen pakken met PSV.

Dus of Zahavi ook daadwerkelijk gaat vertrekken, is nog de vraag. Onlangs liet hij Roger Schmidt weten dat hij het seizoen bij PSV gewoon af wil maken, maar Olympiakos wil hem voor 31 januari al ophalen uit Eindhoven. De club pakt door en deed hem dus een concrete en lucratieve aanbieding.

‘Op dit moment’ is er geen sprake van een vertrek van Zahavi, aldus het Eindhovens Dagblad. Zahavi is voornemens om zijn contract, dat tot het einde van het seizoen loopt, uit te dienen. Daarna lijkt de spits wel open te staan voor een transfer naar Griekenland, zou op dit moment de lezing zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here