Home Nieuws Conclusie in de media: PSV gaat twee nieuwe keepers aan de selectie...

Conclusie in de media: PSV gaat twee nieuwe keepers aan de selectie toevoegen

1962
0

PSV verloor twee punten in Enschede, waar FC Twente na 25 minuten nog met 3-0 leidde. De ploeg van Schmidt wist de rug te rechten maar lijkt toch te moeten afhaken in de strijd om de landstitel.

Heeft doelman Drommel na de wedstrijd in Enschede zijn kruid verschoten en zijn krediet verspeeld? Het heeft er wel alle schijn van. Bij de achterban van de club heeft de doelman uit Bussum in ieder geval zijn krediet wel verspeeld als we alle kritieken moeten geloven na de kansloze keepersavond in Enschede. De doelman krijgt er wel van langs van de diverse analisten en PSV watchers.

Het Eindhovens Dagblad maakt melding van een nieuw hoofdstuk wat de beschikbare keepers bij PSV aangaan. De regionale krant denkt dat er maar liefst twee nieuwe doelmannen aan de selectie gaan worden toegevoegd. ‘PSV raakte zaterdag achterop in de titelrace met Ajax en niet voor het eerst dit seizoen speelde de doelman daarbij een negatieve hoofdrol’, richt het Eindhovens Dagblad de pijlen op Joël Drommel. ‘In het heden hebben de Eindhovenaren geen serieuze alternatieven voor Drommel, maar dat moet na de zomer anders zijn.’

‘De club gaat komende zomer naar verwachting minimaal twee nieuwe doelmannen aantrekken, waarmee meer concurrentie én rust in de keepersvloot moet komen’, schrijft het Eindhovens Dagblad. ‘Ook zaterdag was de man onder de lat weer de meest besproken PSV’er. In een normale situatie was de tweede keeper weer in beeld gekomen, maar Mvogo lijkt voor Schmidt geen optie meer”, aldus een kritische Rik Elfrink.

Vorig artikelSchmidt geeft titelstrijd niet op met ‘opnieuw worstelend Ajax’, Duitse trainer waakt over Gakpo: ‘Risico genomen’
Volgend artikelMaakte Roger Schmidt verkeerde keuzes in Enschede? ‘Schmidt was opvallend mild voor PSV’