Home Nieuws Complimenteuze Sjaak Swart mist bluf bij PSV en baalt nog altijd van...

Complimenteuze Sjaak Swart mist bluf bij PSV en baalt nog altijd van verloren bekerfinale

1755
0

Sjaak Swart kijkt zoals iedere voetbalfan uit naar de wedstrijd Ajax – PSV.

Swart werd deze week gevraagd naar de wedstrijd tussen de nummer één en twee op de ranglijst. Swart beseft dat PSV opnieuw de grote uitdager van Ajax zal zijn en dus legt hij beide ploegen langs de meetlat. Sjaak Swart is in zijn realistische analyse bijzonder complimenteus voor Ruud van Nistelrooij en zijn elftal. Swart vindt in gesprek met de Skiete Willy Podcast van Voetbal International dat PSV heel behoorlijk voor de dag komt dit seizoen maar Swart ziet ook iets wat PSV tekort komt: Bluf, Amsterdamse bluf.

Het is een interessante uitspraak want wie zou er bij het huidige Ajax dan de zogenaamde bluf in zich hebben? De spartelende Daley Blind, de overdreven aansteller Dusan Tadic of de bedeesde B-keeper Pasveer? Hoe dan ook, Swart houdt er nu eenmaal zijn mening op na.

Wel is Sjaak Swart fan van Noni Madueke, Luuk de Jong, Xavi Simons en Cody Gakpo. ‘PSV heeft altijd goede spelers gehad. Vroeger ook, we hebben grote wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Bijvoorbeeld tegen Willy van der Kuijlen en ik kan er zo nog tien op noemen die heel goed waren. Het waren altijd mooie wedstrijden. Maar toch mist PSV iets wat ze in Amsterdam wel hebben: bluf. De echte Amsterdamse bluf. Daar kan iedereen om lachen, maar het is gewoon zo. Dan waren ze veel beter geweest.’

In de podcast gaat Swart ook in op verloren bekerfinale van april dit jaar. Het valt niet mee om uit te spreken dat de tegenstander die dag beter was maar bv ook met negatieve arbitrale beslissingen te kampen heeft gehad. ‘Die beker had nooit naar PSV gemogen. Toen werden er beslissingen genomen door de arbitrage die niet door de beugel konden’, aldus een uitgesproken Sjaak Swart.

 

 

 


Vorig artikelReactie Marcel Brands op actie PSV fans in Amsterdam: ‘Mensen niet in hun privésituatie storen’
Volgend artikelPSV, één van de grote voetballiefdes van Marciano Vink: ‘PSV heeft me meerdere keren gevraagd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in